Wat over mijzelf

Ik ben Ed Stegeman geboren in 1970 te Haarlem, opgegroeid in Emmeloord. Vader van een dochter en een zoon. Nu woon ik in de binnenstad van Apeldoorn. Ik ben liftmonteur van beroep. Dit is een heel breed technisch vak met veel elekronica, mechanica, enz. Dit doe ik al 22 jaar met veel plezier.

Mijn hobby is muziek, muziek maken en klussen. Wat de ogen zien, maken de handen zeg maar. Mijn meer dan 100 jaar oude huisje knap ik zelf helemaal op. Eigenlijk is er niets wat ik door anderen hoef te laten doen. (Houtbewerken, restauraties, stucwerk, elekrische installatie, verwarming etc.) Sinds mijn 17e speel ik wat gitaar, niet echt bijzonder goed maar leuk genoeg om met Jamsessies mee te doen. Het onderhoud en reparaties veranderen van mijn eigen gitaren deed ik altijd al zelf. Zo heb ik mijn hobby´s weten te combineren. Ik ben ook voor anderen gaan klussen/knutselen met (ook akoestische) muziekinstrumenten en allerlei randapparatuur zoals versterkers, pedaaltjes, kabeltjes etc. Gezien mijn technische achtergrond en mijn liefde voor gitaar en muziek is dit na wat reparaties voor mijzelf en kennissen een leuke tijdbesteding geworden in de avonduren. Inmiddels heb ik  al een aantal gitaren gebouwd, diverse reparaties uitgevoerd (gebroken headstock, gebarsten bovenblad), make-over van oude vergeten gitaren gedaan, upgrades, versterkers gerepareerd.  In mijn omgeving werd steeds meer bekend dat ze bij mij aan het goede adres zijn voor de meest uiteenlopende klussen op dit gebied. Aangezien ik steeds meer opdrachten krijg, merk ik dat er veel vraag is naar een persoon die nét even wat meer doet dan onderdelen uitwisselen en gitaren afstellen. Deze dienst wil ik aan meer muzikanten aanbieden, vandaar dat ik deze website heb laten bouwen door een klant van mij in ruil van een klus aan zijn gitaar. Zo wast de ene hand de andere. Laat degene doen waar die goed in is. Zo knutsel ik aan de gitaren/versterkers etc. en speelt de ander de solo partijen tijdens de Jamsessie, want daar ben ik dan weer niet zo goed in.