Make over

Veel  gitaristen zijn in het bezit van meerdere gitaren maar spelen vaak toch het liefst op die ene gitaar. Dat is meestal vanwege de klank mogelijkheden die de betreffende gitaar biedt en de bespeelbaarheid. De ene gitaar die een beetje stoffig in een hoekje staat, wordt zo nu en dan wel eens ingeplugd en dan na een paar minuten wordt toch weer die vertrouwde gitaar waar men het meest op speelt ter hand genomen omdat die nu eenmaal lekkerder speelt, betere klank heeft.

Misschien heel herkenbaar. Vaak is er maar weinig nodig om van zo´n gitaar weer iets te maken zodat deze ook weer vaker bespeeld gaat worden. Misschien is het al genoeg om hem alleen eens een keer goed af te stellen zodat hij bijvoorbeeld lichter speelt. Denk aan de action of intonatie. Soms zijn de stemmechanieken niet helemaal goed meer en blijf je stemmen. De potmetertjes kraken, element keuze schakelaartje, input enz.

Misschien is de sound niet helemaal wat je zoekt of mag de body wel eens een ander kleurtje hebben, andere slagplaat whatever. Ander type elementen, brug, kam, tremolo, strapholders etc…

Kortom die gitaar is het vast waard om eens een make-over te ondergaan en kan helemaal aangepast worden aan jouw voorkeur. Ik wil je daar graag mee van dienst zijn. Gewoon vrijblijvend een berichtje sturen en dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn om jouw (oude) gitaar weer een nieuw leven in te blazen.